Poročno slavje

Poročno slavje

Za poročno slavje lahko, odvisno od vaših želja in števila udeležencev, pa tudi od letnega časa, izbirate med teraso hotela Ribno, hotelsko restavracijo (osrednji in zadnji del) in taverno (a la cart restavracijo).

Odvisno od postavitve in potrebe po glasbi in plesišču, lahko v naših prostorih pogostimo od 30 do 150 oseb.

Zabava

Zabava z glasbo je v hotelski restavraciji možna do 23. ure, na terasi do 22.00 ure. Po 23. uri sicer dovoljujemo nadaljevanje zabave, vendar brez ozvočenja. Vaše slavje se lahko po tej uri preseli v naš nočni klub, ki je rezerviran le za vaše goste.

 

Prostor  optimalno  glasba + plesišče   absoluten max.
Terasa 150 120 160
Restavracija zadnji del 80 60 90
Restavracija glavni del  30 30 40
Taverna 40 24 50
Restavracija skupno v 3 prostorih 150 115 + plesišče 180

Poročni jedliniki

Jedilnik 1

Kraški pršut z bohinjskim sirom, mlado solatko in kislo oblogo
***
Goveja juha z jušnimi rezanci
***
Počasi zorjen svinjski vrat, ocvrta piščančja prsa s praženim krompirjem in ocvirki ter sezonska zelenjava s timijanom
***
Sezonska solata
***
Sladoledna rolada z vročim sadnim prelivom

Jedilnik 2

Kraški pršut z olivno tapenado in solatkami ter peno iz kozjega sira
***
Dimljena krompirjeva juha z lisičkami
***
Goveji hrbet s teranovo omako v zeliščni skorjici in ješprenjovo rižoto, sezonska zelenjava na maslu
***
Sezonska solata
***
Tortica čokoladne pene in malinovim sorbetom v pasijonkini omaki, krokant pistacije

Jedilnik 3

Divjačinska terina ovita v slanino s figovim chantijem in mladimi solatkami, redukcija balzamičnega kisa, zeliščni preliv
***
Čista kokošja juha z jajčnim royalom in izbrano zelenjavo
***
Jagnječji hrbet z zeliščno skorjico v timijanovi omaki, krema zelene, korenčkov štrukelj, zeleni fižol s slanino
***
Sezonska solata
***
Marinirana hruška pečena v listnatem testu s karamelno omako, lešnikov drobljenec in vanilijev sladoled

Jedilnik 4

Rezine govejega fileja na solatni podlogi z zbrincem
***
Ješprenjova rižota z gobami, kislo smetano in drobnjakom
***
Telečji hrbet z zeliščno skorjico, nadevano piščančje bedro s timijanovo redukcijo, Dauphinoise krompir, krema korenja in izbrana zelenjava
***
Čokoladni parfit z jagodnim sladoledom, hrustljavi lešniki z mangovo omako

Otroški jedilniki

Jedilnik "Miki"

Izbrana juha
***
Špageti ali peresniki bolognese ali s sirovo omako
Solata
***
Sladoled

Jedilnik "Piki"

Izbrana juha
***
Naravni zrezek v smetanovi omaki
Pretlačeni krompirček
Pisana zelenjava
Solata
***
Čokoladna rezina

Jedilnik "Kikiriki"

Izbrana juha
***
Piščanček crispy
Krompirjev pire
Solata
***
Sadna kupa

Dodatno vam priporočamo

  • Omizje primerno okrasimo z baloni, cvetličnim aranžmajem.
  • V vsak posamezni jedilnik lahko dodatno vključite osvežujoči champagne sorbet, ki je odlična popestritev menija (kosila ali večerje) ob premorih, med igrami ali animacijo.
  • Za iskanje harmoničnih užitkov kulinarike, vam izbrani jedilnik popestrimo z vrhunskimi vini.
  • Sladko pecivo, ki kot dobrodošlica pričaka goste na mizi - krožnik sladkih dobrot.
  • Nudimo vam tudi pestro izbiro žganih pijač, likerjev, grenčic, cocktailov, brezalkoholnih napitkov ter vrhunskih vin po izboru sommelierja.
  • Popestritev: Odpiranje penine s sabljo, show z barmanom, flambiranje sladkih jedi... (proti doplačilu).

Nastanitev

Število sob:

Cena dvoposteljne sobe:

Soba za mladoporočenca

96 € / noč - 10% popust -posebna cena za svate
Doplačilo za turistično takso: 1,27 € / osebo
Cena vključuje nočitev z zajtrkom in DDV.

V primeru, da se odločite za organizacijo slavja v Hotel Ribno, vam nočitev v apartmaju za mladoporočenca podarimo.

Plačilni pogoji

  • 30% naročenih obrokov po predplačilu ob potrditvi rezervacije
  • Preostanek po končanem dogodku, 15 dni od izstavitve računa
Potrebujete več informacij?
Z veseljem vam pomagamo